Referenties

refBtn

Judith Goossens

Griffier gemeente Maastricht

Een mooi mens met levenservaring en een veelzijdig coach. Verrijkt door haar brede werkervaring bij lokale overheden weet Karina de onderwerpen bespreekbaar te maken waar het in de kern om draait. De wijze waarop Karina zaken bepsreekbaar maakt, kenmerkt zich door openheid, rust en vertrouwen.


refBtn

Yvonne Van Moll

Boswachter communicatie en beleven, Kempen en Midden-Limburg, Natuurmonumenten

Karina en Jean heben me, in een turbulente tijd van mijn leven, geholpen om weer/meer in mijn kracht te komen staan. Met humor, betrokkenheid en kennis van zaken hebben ze me inzicht gegeven in mijn persoonlijkheid en patronen. Met behulp van energetisch werk, ervaring en kunde hebben Karina en Jean mij handvatten gegeven om te kunnen groeien. Dank daarvoor!


refBtn

Eveline Steegmans

Projectleider Publiek Private Samenwerking bij RIEC Limburg

Karina en Jean, bedankt dat jullie er waren toen ik het nodig had. Voor de inzichten die jullie mij gegeven hebben. Dat jullie me hebben geholpen weer voor mezelf en mijn eigen ik te staan. Bedankt voor alles!


refBtn

Harm Jacobs

QA-SHE Manager bij Van Geloven BV / Mora

Als onderdeel van mijn wervingstraject bij Van Geloven / Mora in contact met Jean en Karina gekomen. Onder het motto "daar hebben we weer zo'n zieleknijper"  op een heerlijke zaterdagochtend bij Jean en Karina naar binnen gestapt. Drie intensieve uren later lag ik volledig gefileerd op tafel en heb ik mijn mening over beide drastisch moeten herzien. Ze hadden de persoon in mij nog beter door dan mijzelf en deze spiegel is voor mij zeer waardevol gebleken sinds die tijd. Ik was dan ook verheugd dat ik twee teamdagen met het MT van Mora onder hun leiding heb meegemaakt. Ze hebben de kwaliteit om je veilig en vertrouwd te laten voelen waardoor je jezelf open stelt en ze feedback kunnen geven op de ware ik. Ik hoop in ieder geval nog vaker van hun kwaliteiten gebruik te mogen maken als mens.


refBtn

Jos Belt

Teammanager HRM bij Gemeente Sittard-Geleen

Jean is een oprechte, betrouwbare en deskundige (loopbaan)coach. Ik heb Jean ingehuurd voor de loopbaancoaching van enkele boventallige medewerkers. De coaching van Jean gaat veel verder dan jobhunting en een sterkte/zwakte analyse. Jean houdt mensen echt een oprechte en op de persoon betrokken spiegel voor. Dit alles op een persoonlijke en veilige manier, tegen een meer dan faire prijs.


refBtn

Bas van den Tillaar

Burgemeester van Vlissingen

In de periode dat Karina directeur, en later algemeen directeur/ gemeentesecretaris van de gemeente Gulpen-Wittem was, hebben wij intensief samengewerkt. Karina heb ik daarbij leren kennen als positief, mensgericht en een fijne coach voor de medewerkers en het team. Karina zet zich met veel energie in om mens en organisatie verder te krijgen. De organisatiedoelstellingen worden bewaakt, maar de mensen blijven centraal. Ze weet haar enthousiasme over te brengen op anderen en geniet oprecht als team en organisatie groeien. Daarbij zoekt zij ook buiten de gebaande paden en is bereid creatieve, nieuwe wegen in te slaan.


refBtn

Jean Franssen Fotografie

Portretten voor zakelijk en particulier | bedrijfsreportages | productfotografie

Ik beveel Karina en Jean Peters van harte aan als personal coach. Zij hebben mij meer dan goed geholpen bij het maken van de juiste keuze om de beste stappen te kunnen maken richting toekomst. Hun persoonlijke betrokkenheid en werkwijze zijn verhelderend en motiverend. Ik dank jullie voor jullie inzet.


refBtn

Gerard Luypaers

IT Service Continuity Manager bij APG Pension Group

Bij Jean en Karina een bijzonder coaching traject gevolgd. Het traject kenmerkte zich door een grote diversiteit aan instrumenten en theorieën in combinatie met prettige maar regelmatig ook confronterende en uitdagende gesprekken waarbij regelmatig de bekende “spiegel” voorgehouden werd. Ook voor humor was er altijd ruimte waardoor de gesprekken in een ontspannen sfeer plaatsvonden. En dan denk je dat je jezelf goed kent, maar regelmatig wisten Jean en Karina dus de vinger op de zere plek te leggen en mij diverse waardevolle inzichten, feedback en tips mee te geven.


refBtn

Paula Beckers

Docent Facility Management bij Zuyd Hogeschool

Na mijn burn-out en echtscheiding heeft Jean mij geholpen om op zowel persoonlijk als professioneel vlak mezelf terug te vinden. Jean is erg goed in het boven tafel krijgen van onderliggende grondhoudingen, gedachten en gevoelens. Door zijn openheid over eigen ervaringen ontstaat een prettige, positieve en open sfeer waarin we echt tot de kern gekomen zijn. Ik heb hierdoor veel inzicht gekregen in mijn valkuilen en uitdagingen en hoe ik daarmee om kan gaan. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn coaching.


refBtn

Chantal Knarren-van den Bongarth

Adviseur bij UWV

Karina en Jean bedankt voor de fijne, leuke, zeer leerzame en confronterende sessies. Ik had deze nodig om duidelijkheid te krijgen in de zoektocht naar mezelf. Het durven anders naar mezelf te kijken. Wie ik ben. Maar ook het voor mezelf opkomen en de erkenning van mijn ziekte. Zonder jullie was ik niet zover gekomen. Ik durf steeds meer mijn eigen weg te gaan. De quote “leven is het meervoud van lef” neem ik ieder dag mee. Vanuit mijn hart heel veel dank!!


refBtn

Petra Vonken

Planner bij Op De Bies

Jean Peters en Karina Peters-Jeurissen, heel hartelijk bedank voor jullie begeleiding/coaching. Bij jullie heb ik zoveel over mijzelf ontdekt wat ik niet voor mogelijk heb gehouden. Er hebben tranen gevloeid van verdriet maar ook net zoveel van vreugde en blijdschap. Met humor, duidelijkheid en oprechtheid hebben jullie mij dingen geleerd over mijzelf en over mijn omgeving. Ik sta zoveel steviger in mijn schoenen. De toekomst zie ik met vreugde tegemoet. De veranderingen rijgen zich aan elkaar. De handvaten die jullie mij hebben gegeven gebruik ik iedere dag weer. Dank je wel.


refBtn

Maaike Brems

Medewerkster Communicatie bij gemeente Sittard-Geleen

Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject met Karina en Jean. Het traject heeft me innerlijk verrijkt, me meer zelfvertrouwen gegeven, bijgedragen aan rouwverwerking en ervoor gezorgd dat ik nu steviger in mijn schoenen sta. Ik sta nu meer stil bij zaken die ik doe, zowel professioneel als privé, en heb ook handvatten voor de toekomst meegekregen. Een aanrader!


refBtn

Danny Hendrix

Wijkmanager Oost bij Gemeente Kerkrade

Professioneel, vertrouwd, puur en integer maatwerk, waarbij het vanaf het eerste moment goed voelde. Op een persoonlijke, open, confronterende en soms spirituele wijze hebben Jean & Karina mij nieuwe inzichten, eigenwaarde en vertrouwen gegeven. Dankbaar voor de persoonlijke groei en het herkennen van mijn eigen handelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak kijk ik terug op een heel bijzonder coaching traject. Een meer dan waardevolle ervaring die je eenieder gunt!


refBtn

Esther van den Hove

Facility manager en directiesecretaresse bij Mora Maastricht

Mijn vraag waarmee ik begon was: ‘waarom kan ik geen ‘nee’ zeggen’. Ik dacht dat Karina me zou leren hoe ik dat moest doen, maar in het traject gingen we veel dieper. ‘Nee’ zeggen is op zich niet zo moeilijk, het vervelende gevoel erbij wel. Mijn probleem werd door Karina anders belicht. Op diverse verschillende manieren/methodes die voor mij onbekend en nieuw waren. En bij elke sessie, elke methode kwam een puzzelstukje erbij. Het was niet specifiek één ding, het waren allemaal kleine stukjes die bij elkaar hoorden maar waar ik het verband niet van zag of waarvan ik me niet echt bewust was dat ze er waren. Ook waren er stukjes die ik eigenlijk niet wilde zien. Elke sessie was weer anders en ik werd met mijn neus op mijn eigen feiten gedrukt. En nu, na alle sessies, heb ik het gevoel dat ik mezelf beter ken dan ooit. En ik zeg ‘nee’. Ik geef mijn mening, zonder me rot te voelen. En dat is zo bevrijdend. Ik voel zelfverzekerder. Karina was steeds goed voorbereid. Ze wist wat ze deed, nam de tijd en ze gaf vertrouwen. Dankzij haar voelt ‘nee zeggen’ als een overwinning in plaats van een schuldbekentenis.


refBtn

Els Wolfs

Teamcoördinator facilitaire dienstverlening bij Servicepunt Gemeente Roerdalen

In 2014 en 2015 heb ik een coachtingstraject gevolgd bij Jean Peters. Dit traject was in het begin erg heftig omdat ik mezelf vaak ben tegengekomen. Ook kwamen er allerlei emoties naar boven die ik niet had verwacht. Het positieve wat ik in dit hele traject heb ervaren is dat ik enkele valkuilen van mezelf heb ontdekt. Jean heeft mij een aantal malen een spiegel voorgehouden. Uiteindelijk ben ik veel sterker uit dit traject gekomen, durf NEE te verkopen en neem geen aapjes van anderen meer op mijn schouder. Ook laat ik me veel minder meesleuren in emoties van anderen om een bepaald standpunt te kunnen innemen. Al met al kan ik zeggen dat ik een heftig maar heel leerzaam traject gehad wat me heel erg goed heeft geholpen. Jean, nogmaals heel erg bedankt hiervoor.


refBtn

Ed Smeets

Interim Manager: CFO, general manager, consultant

Ik ken Jean al heel lang en heb vele malen contact gehad over "van alles en nog wat", zakelijk, semi-zakelijk, niet-zakelijk, in formele, afgesproken rollen en trajecten, maar ook "zo maar" of "even bijpraten". Meerwaarde voor mij is altijd weer dat ik er iedere keer weer iets aan heb en er "beter uitkom dan ik er in ga". Dat wordt veroorzaakt door Jeans ervaring en kennis van zaken, door zijn eerlijkheid en transparantie en zijn oprechte belangstelling.


refBtn

Joost Hack

Director HR bij DocMorris

In the years I´ve known Jean, I learned to highly appreciate his integrity and interpersonal skills. His,sometimes unorthodox but always professional perspectives and ideas will help you understand your own situation and clear your way to improvement. His interventions will give you an experience and an insight that will remain the rest of your life.


refBtn

Brenda Crombach

Algemeen directeur van Formula Installatie Services B.V.

Respectvol, eerlijk, puur, intens doeltreffend maar vooral vol overgave. Dat zijn een paar kernwoorden om Jean en zijn werkwijze te omschrijven. Iemand waarbij ik me vanaf dag 1 volstrekt veilig heb gevoeld. Leren communiceren met de juiste woorden, met de juiste intentie en vanuit mijn hart/buik. Jean, dank je wel. Mensen die aan mij vragen voor waar ze terecht kunnen voor hulp bij coaching, zelfreflectie, communicatie, luisterend oor en een eerlijk klankbord, ik zal ze allemaal naar Jean Peters doorverwijzen. Ik heb een zeer fijne ervaring gehad met de coaching van Jean op professioneel en persoonlijk vlak. Op een eerlijke en recht door zee wijze heeft Jean de spiegel van zelfreflectie voor me gehouden. Alle emoties ervaren, maar altijd met ondersteuning van Jean. Nadat ik zelf een heel eind verder ontwikkeld was, kon ik me richten op de wereld om mij heen. De uitdagingen die daar in lagen zijn we ook samen aangegaan. Een luisterend oor en daar waar nodig advies mogen ontvangen. En bovenal legt Jean de boventoon op het feit wat je er zelf van vind en voelt. Alleen zo kun je verder ontwikkelen, dat was de duidelijke en heldere boodschap waar ik tot nu prima op vaar. En uit ervaring kort om mij heen kan ik zelfs nog aangeven dat indien uw kind last heeft van faalangst of anderszins niet goed in zijn vel zit, uw kind op een zeer respectvolle manier zelf aan de slag kan samen met Jean en Karina. Dus als je jezelf een boost wilt geven in de persoonlijke ontwikkeling, dan is een afspraak bij PetersJeurissen Coaching en Consultancy de 1e stap om te zetten.


refBtn

Sharon Stassen-Consten

Jobcoach sociaal domein gemeente Sittard-Geleen

Bij Jean en Karina heb ik coaching op een geheel andere wijze mogen ervaren. Een bijzondere begeleiding om weer in mijn kracht te komen. Een geweldige mix van confronteren, uitdagen, het aha moment (en middels praktische tools dit gevoel kunnen blijven ervaren), verhelderend en altijd veilig. Ik groei nog steeds, dankzij dit fantastische duo! Mijn dank is groot.


refBtn

Babette Cox-Decker

Spiritueel coach, hypno- en regressietherapeute i.o.

Ik heb Jean mogen ontmoeten op het moment dat ik mij op spiritueel gebied verder wilde ontwikkelen. Ik kan hem niet anders beschrijven dan een man met een passie voor mensen in ontwikkeling. Voor mij betekende dat een goede match vinden tussen hoofd en hart, en met name het durven vertrouwen op mijn gevoel en intuitie. Daarvoor heb ik in heel wat spiegeltjes mogen kijken. En dat voelde bij Jean en Karina heel veilig. Op een liefdevolle manier werd steeds weer dat deel van mij aangeraakt waar ik nog kon groeien. En altijd op een integere wijze, met compassie voor mij als mens in totaliteit. Jean en Karina zijn twee mensen die werken vanuit een heel krachtig liefdesveld EN met hart en ziel. Zij wisten mij steeds opnieuw te prikkelen om dieper in mezelf te kijken. Hoe mooi is het om te mogen ervaren dat je stapje voor stapje dichter bij je oorspronkelijkheid komt? Hoe mooi is het om te mogen ervaren hoe dankbaar die zoektocht is? Hoe mooi is het om vanuit je kern te mogen voelen dat je niet bang hoeft te zijn? Ik beschouw het als een voorrecht dat deze mooie mensen op mijn pad zijn gekomen en hun warmte, integriteit en liefde met mij wilden delen.


refBtn

Ingrid Severens

Opbouwwerker bij Gemeente Kerkrade

Jean heeft vanuit oprechte betrokkenheid, rust en betrouwbaarheid maatwerk geleverd. Door samen mijn werkelijkheid te onderzoeken heb ik geleerd om deze vanuit verschillende invalshoeken te kunnen bekijken en te komen tot een blijvende ontwikkeling!


refBtn

Marcel Verhoeven

Verkoper Bestelwagens bij Smeets-Autogroep Mercedes-Benz

Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor mijn loopbaanbegeleiding bij Jean! Jean is zeer betrokken en deskundig in zijn coaching. Hij gaat zeer enthousiast te werk en weet je daarmee inspireren. Hij heeft altijd een oog voor detail en straalt niet alleen veel vertrouwen uit maar geeft je dat ook volledig. Jean straalt altijd enorm veel "warmte" uit en dat gevoel geeft je goede energie. Dankzij Jean kan ik gelukkig weer snel aan een nieuwe "uitdaging" beginnen en indien nodig zal ik hem ten allen tijde vragen me te begeleiden indien nodig, dan weet ik namelijk dat het goed komt!! bedankt Jean. Groet Marcel


refBtn

Femke Jahae-Omvlee

Directeur bij MVOvoorU

Mijn leven was een snelweg, volle gas en niet de mogelijkheid nemen om ook even een route binnendoor te pakken en te genieten van mijn omgeving om me heen! Thankx Jean die binnenwegen zijn soms eens hele uitkomst!


refBtn

Guido Bessems

Directeur Interne Dienstverlening bij gemeente Gulpen-Wittem

Karina is de leidinggevende, die de mens centraal stelt. Zij slaagt er voortdurend in collega’s te motiveren en de arbeidssatisfactie te vergroten door haar uitzonderlijk empatisch vermogen, een grote betrokkenheid bij de medewerker en de gave om zich gewenst gedrag en houding eigen te maken en dat op een voor haar eigen manier over te dragen. Werken vanuit een visie, daaruit afgeleide doelstellingen en een passende strategie is haar aanpak om de organisatie te begeleiden om de gevraagde resultaten te behalen.


refBtn

Rozemarie Heggen

Energetisch therapeut, multidimensionaal healer, sound healer, musicus bij Pink Dragon

Ik heb Jean Peters ervaren als een integer, enthousiast, vakkundig, warm en betrokken mens. D.m.v. één gesprek is er al zoveel helder geworden in de manier waarop ik naar zaken kijk dat ik zelf de nodige stappen kan zetten om mijn wensen te realiseren. Bovendien vind ik Jean iemand die precies datgene in huis heeft wat nodig is in deze tijd; gedegen zakelijk inzicht gecombineerd met oog voor de uniekheid van ieder mens. Ik kan Jean van harte aanbevelen aan eenieder die bereid is met een open mind en hart naar zichzelf te kijken. Dank je Jean!


refBtn

Dunja Rost

Tandarts / Eigenaar van tandartspraktijk d.rost

PetersJeurissen Coaching & Consultancy: Bij Karina en Jean heb ik coaching op een dieper niveau mogen ervaren. Een bijzondere begeleiding op mijn eigen zoektocht: confronterend, uitdagend, verhelderend, altijd veilig, spiritueel. Een voor mij magische mix!


refBtn

Jeroen Sijstermans

Coordinator Contract and Budget Management Unit bij CTCM

Jean is voor mij een inspirator en een vertrouwenspersoon die mij op een open en eerlijke manier, face 2 face een andere visie op het leven heeft laten zien. Jean heeft mij laten inzien dat er verbanden zijn tussen emoties, relaties en het cognitieve denken, waarbij de eerste 2 belangrijker zijn dan gedacht. Jean en ik hebben tijdens onze coaching gesprekken hierover gesproken en Jean heeft mij dit op een respect- en liefdevolle ook laten voelen en ervaren. Kortom de coaching van Jean is een belevenis die mij goed heeft gedaan. Ik wil heb daarom ook bedanken voor deze unieke ervaring.


refBtn

Pascal Braam

Business Analyst bij APG Asset Management

Jean’s begeleiding is zeer goed afgestemd op de persoon. Door middel van verschillende technieken die hij afstemt op je persoonlijkheid, weet hij snel door te dringen tot de kern. Op deze manier heb ik mijzelf leren ontdekken en heb ik gebeurtenissen uit het verleden achter me kunnen laten. Hierdoor ben in staat mijzelf verder te ontwikkelen, zowel als profesional als privé. Daar waar standaard trainingen en cursussen stoppen gaat Jean door. Door zijn open en eerlijke houding en als liefdevol persoon, weet hij je te stimuleren en te motiveren.


refBtn

Ilke van den Bos - Lenoire

Clinical Study Assistant bij Medtronic Bakken Research

Ik heb Jean leren kennen tijdens een workshop op mijn werk. Deze workshop deed mij zo versteld staan dat ik Jean heb gecontacteerd voor een intake-gesprek. Ik voelde me meteen al erg op mijn gemak bij Jean en merkte dat Jean voor mij de juiste persoon was die mij kon helpen bij mijn persoonlijke coaching. Ik heb de personal coaching als zeer prettig ervaren; Jean heeft me de juiste handvaten weten te geven om mee verder te gaan. Ik heb veel geleerd bij Jean over mezelf, mede door zijn professionaliteit en expertise. Ook zijn persoonlijke houding heb ik als prettig ervaren, hij stelt je op je gemak waardoor je je thuis voelt. Ik zal zeker weer naar Jean gaan mocht ik zijn hulp nodig hebben


refBtn

Ta'Sangka Jurgens-Rothheudt

Personeelsconsulent bij Gemeente Gulpen-Wittem

Karina ken ik als een vrouw met een positieve instelling en uitstraling, altijd in voor vernieuwing. Talenten en kwaliteiten die haar tegelijkertijd en in goede balans kenmerken zijn: empathie én realiteitszin, rust én dynamiek, tact én eerlijkheid. Kenmerkend voor Karina is haar durf en haar drive om binnen de kaders en ratio, ruimte te geven aan menselijkheid. Die menselijkheid toont zij door vertrouwen te geven, ruimte te bieden voor een eigen visie, door haar positieve levensinsteek (het glas is immers halfvol) maar ook door verantwoordelijkheid te geven. Door mensen hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen, zet zij mensen aan om zelf de regie te nemen, ook ten aanzien van hun eigen (arbeid)geluk, vitaliteit en wisselwerking met anderen. Zij faciliteert hierin door oog te hebben voor de mens zelf achter de functionaris, door in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen en door mensen hun mogelijkheden te laten benutten. Zij gaat uit van vertrouwen en treedt vanuit die basis mensen tegemoet. Deze coachende stijl kenmerkt ook haar wijze van leidinggeven. Karina is bovendien een leuk mens met een aanstekelijke en uitnodigende energie. Gecombineerd met haar werk- en leiderschapservaring en haar levenservaring heeft ze daarmee veel in huis om met toewijding mensen en teams / organisaties te begeleiden in hun werk en leven. Zij is enthousiast en gedreven, en dat maakt de samenwerking met Karina heel prettig.


refBtn

Gwenny Scaf

Advocaat bij RRA Advocaten N.V.

Terugdenkend aan de trainingen die ik bij Jean Peters heb gevolgd, herinner ik me een hartelijke en vriendelijke man die op professionele wijze het beste in mij naar boven heeft gehaald. Zelf heb ik het als prettig en aangenaam ervaren dat Jean de tijd voor me nam, mij zijn oprechte aandacht gaf en voldoende ruimte bood voor mijn inspraak in de wijze van aanpak van de trainingen. Bijzonder vond ik de manier waarop Jean de regelmatig confronterende praktijkoefeningen wist om te zetten in situaties waarin ik me desondanks op mijn gemak voelde en ik bovendien volledig in mijn waarde werd gelaten. De persoonlijke aanpak, de overgebrachte vaardigheden en zijn aanstekelijke positieve denkwijze hebben ervoor gezorgd dat ik de trainingen van Jean zowel zakelijk als privé als zeer positief heb ervaren.


refBtn

Ilona Jetten

Wat ben ik blij dat ik bij Jean Peters terecht ben gekomen. Voordat ik eraan begon had ik er een heel ander beeld bij, ik was op zoek naar loopbaanbegeleiding. Ik heb een aantal persoonlijke sessies bij hem gevolgd, toen bleek al snel dat ik op zoek was naar mezelf! En daar heeft hij me heel goed mee geholpen. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd en sta nu sterker in mijn schoenen. De rest moet ik zelf doen, maar dat gaat me zeker lukken. Dit is


refBtn

Willem Geurtzen

R&D Manager bij Bosch Security Systems

Wat een mooie ervaringen... Wat een mooie gesprekken... Wat een diepgang.... Wat een mooie lessen en ontmoetingen... Wat een vertrouwen.... Wat een mooie mensen Wat een liefde stralen die twee uit :-) Bij de eerste ontmoeting kreeg ik al meteen een erg prettig en veilig gevoel bij Jean. De sfeer, rust, vertrouwen, liefde en eerlijkheid gaven me een superfijn gevoel. Jean is erg flexibel in het aanpassen van zijn plan voor de sessie. Ondanks dat er een plan ligt met de zaken die we willen bespreken en aanpakken speelt Jean erg goed in op de noodzaak van het moment. Dit heb ik als erg prettig ervaren hierdoor wordt de spreekwoordelijke koe bij de horens genomen maar wel op een moment en tijdstip dat je er klaar voor bent. De methodieken die Jean gebruikt tijdens de verschillende sessies zijn erg zinvol en ondersteunend aan hetgeen wat ik aan het onderzoeken was en ben :-) De openheid van Jean werkt inspirerend en motiverend, het geeft mij ook het gevoel van betrokkenheid. Als mensen aan me vragen waar ze terecht kunnen voor een goede coach dan is mijn antwoord erg kort: "Jean". Jean je hebt me geholpen om mijn leven nog mooier te maken, nogmaals bedankt hiervoor.


refBtn

Bert Heinen

Adviseur Informatievoorziening bij Gemeente Echt-Susteren

Jean Peters is een bijzonder effectieve coach door zijn persoonlijke aanpak, waarbij hij de juiste diepgang weet te bereiken om een blijvende verbinding te leggen tussen ratio en gevoel. Jean geeft heldere feedback, vaak confronterend, maar altijd zonder waarde-oordeel. De coaching door Jean heeft mij een completer mens gemaakt in zowel mijn privé- als in mijn zakelijke omgeving


refBtn

Nicole Nolde

Experienced secretary and Glass artist

Vandaag heb ik een persoonlijk coachingstratraject afgesloten, waarvan ik de "geplukte vruchten" voor de rest van mijn leven bij mij zal dragen. De inzichten die mij zijn verstrekt zijn op een warme, inlevende, creatieve, directe manier gegeven en altijd met respect voor mijn persoon. Ik hoop dat jullie


refBtn

Remco Erens

Asset Servicing Analyst/Supervisor bij APG Asset Management

Ik heb het genoegen gehad om kennis te mogen maken met twee hartelijke, warme, creatieve en bovenal inspirerende mensen. Jean heeft mij vanuit het coachingstraject begeleid op het professionele (leiderschap) vlak alsook geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Beide aspecten zijn uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor zowel mijn omgeving alsook mijzelf is merkbaar dat deze ervaring mij in mijn ontwikkeling aanzienlijk heeft verder geholpen. Jean weet op de juiste momenten de juiste onderwerpen te behandelen. Hij kan daarnaast goed luisteren (en doorvragen tot de kern) en is zeer integer en betrouwbaar. Als ik de kans zou krijgen om nogmaals te mogen samenwerken, dan zou ik deze kans met beide handen aangrijpen.


refBtn

Joyce Spijker

Schrijver, blogger en schrijfcoach

Dankzij het coachingstraject bij Jean is er een wereld voor me opengegaan waarvan ik het bestaan niet wist. Dankzij confronterende gesprekken, inzichtlessen, levensspellen en praktische tips en trucs is mijn wereld 180 graden in relatief korte tijd gedraaid. Onzekerheid werd zelfvertrouwen, een aanval werd een helpende hand. Door te praten en te doen weet ik nu wat ik kan, wat ik wil en dat ik dat kan bereiken. De warme, vriendelijke en kundige benadering van coaching heeft niet alleen gebracht dat ik mezelf veel beter heb leren kennen en waarderen, maar ook dat ik twee ontzettend bijzondere, open mensen heb ontmoet!


refBtn

Björn Custers

Service Manager bij Experis Ciber - Managed Services

Jean is oprecht, betrouwbaar en vooral erg prettig om mee te werken, soms kunnen ingewikkelde zaken met de juiste aanpak heel eenvoudig uitgewerkt worden!


refBtn

Roger Bastiaens

Manager Proposals Zuidoost bij Stork Technical Services

Jean heeft mij in 2007, na een selectieproces, begeleid bij mijn transitie naar mijn huidige functie bij Stork Technical Services. Ik heb Jean daarbij leren kennen als een integere persoonlijkheid waarmee ik in korte tijd een vertrouwelijke relatie heb opgebouwd. Hij heeft gedurende de tijd dat hij mijn transitie begeleidde, steeds de belangen van beide partijen behartigd. Ik ben nog ste


refBtn

Marcel Haemers

Vastgoedadviseur bij Ruijters Woningmakelaardij

Jean is a professional personal coach and I had the privilege to be an intern ad TMP Worldwide in Maastricht under his supervision. I have learned to know Jean as a very dedicated people manager. He is able to advise you in your personal or professional situations. He is reliable and very dedicated to his work and he has a great personality.


refBtn

Dennis de Leau

Fiscaal en bedrijvenadviseur bij De Leau Adviseurs

Jean is a very good professional personal coach and recruiter of mostly executive staff. He has very promising methods in case you want to make changes as a person, your working situation and your private life experiences. He is reliable and very dedicated to his work and wants to transform his inspriration and own personal experiences to other people and clients.


refBtn

Geert Linders

Manager Human Capital bij Ranpak BV

Wij kennen Jean al jaren als een integere professional met een sterke focus op organisatie en de mens in de organisatie. Hij weet als geen ander de kern te raken en durft dat ook te benoemen. Op die manier zorgt hij voor de juiste match tussen kandidaat en organisatie en dat zorgt voor langdurende succesvolle verbintenissen.


refBtn

Erwin Heesemans

Quality Manager bij Ranpak BV

Jean recruited me for a job at management level. Jean has a natural gift of analysing people and their competences. Also he can support a person to grow stronger and increase a persons confidence. Next to that he knows how people feel in certain situations and acts like it. By (after)coaching Jean supports me to make integration at my new employer easier and more smoothly. I am very glad that Jean lives by the same rule which I find very important: "Say what you do, and do what you say!"


refBtn

Bart Theunissen

Maintenance and Service specialist

In all cases, related to assessment and coaching of people, I experienced Jean as a true professional, constantly performing at a high level.


refBtn

Charlotte Cortooms

Shiatsu therapeut, Zhineng Qigong lerares en vitaliteitscoach

Jean heeft mij geholpen in een periode waarin ik vast zat in mijn werk. Zijn manier van werken spreekt mij erg aan omdat hij niet alleen kijkt naar de mogelijk volgende baan, hij kijkt naar jou als persoon (wie ben je, wat kan je maar vooral wat is je passie) en zoekt met jou naar een oplossing. Hij adviseert en laat de verantwoordelijkheid daar liggen waar hij hoort nl bij jou! Hij heeft de "vervelende" eigenschap om de vinger op de zere plek te leggen en je nadrukkelijk in je spiegel te laten kijken. Jean is goed in wat hij doet en als je de confrontatie met jezelf aandurft, is Jean de persoon om je daarbij te coachen.


refBtn

Marco Nettersheim

Peoplemanager met financiële expertise

Jean is a very good coach and manager and looks always for creative solutions to stimulate the other person. The results are splendid. I recommend Jean for any Company who needs a good Coach.


refBtn

Bas Thissen

Directeur Co-Owner bij Equipe Professionals Only

De voorbije jaren heb ik naar volle tevredenheid met Jean samengewerkt. Zowel op het vlak van Recruitement als op het vlak van Personal Coaching is Jean een vakman die zijn vak tot in perfectie beheerst. Jean is als recruiter zeer goed in staat de vertaalslag te maken van de vacature naar de kandidaat waarbij hij ook de softe aspecten als cultuur zeer goed aanvoelt. Als coach heb ik een aantal malen zelf met hem mogen sparren waarbij hij verrassend snel de vinger de op juiste plek weet te leggen.


refBtn

Leon Horbach

Account manager (WSP) Werkgevers Service Punt Parkstad Limburg bij Gemeente Kerkrade

As a private person, as a colleague, but mostly as friend, I honoustly can say that Jean is a people person. Always looking for the best ways to help and always interested in the person behind the "case". Highly qualified, trustworthy and looking for improvement continuously.


refBtn

Bart Storms

Transport Purchaser bij SABIC Europe

Jean is a teacher / friend who helps you to indentify and strenghten your personal qualities which helps you in your development to become a better manager / person on both business and personal level. I am very thankfull that I had the chance to work with him!


refBtn

Johan Coolen

Operationeel Directeur bij SPIE Van de Meerakker

Jean is erg betrokken en begaan met de mensen. Vanuit deze passie weet hij op een creatieve, integere en oplossingsgerichte gerichte manier mensen te motiveren en te stimuleren. Met als doel hun talenten verder te ontdekken, erkennen en te ontwikkelen.


refBtn

Suzanne Lahaye

Algemeen juriste bij Gemeente Echt - Susteren en eigenaresse Uniek kledingadvies

Karina is een geweldige collega en leidinggevende waar je altijd terecht kunt. Kenmerkend is haar positieve instelling. Zij is een energieke en spontane vrouw die iedereen met respect behandeld. Karina staat voor kwaliteit, vernieuwing en haalt het beste uit haar mensen. Zij stimuleert en ondersteunt haar collega’s en geeft vertrouwen. Binnen de gemeente Gulpen-Wittem is Karina zeer terecht doorgegroeid van directeur Publieksdiensten, directeur Beleid en Projecten naar Algemeen Directeur. Zij vervult die rol met verve waarbij zij open staat voor veranderingen en continue streeft naar verbeteringen. Zij is een uitstekende bemiddelaar die altijd zal streven naar een voor alle betrokkenen bevredigende oplossing. Zij was een van de gangmakers bij het de verbetering van de schrijfstijl binnen de organisatie, het cultuurveranderingstraject en cursusmiddagen voor het personeel op het gebied van presenteren van jezelf in relatie tot klantgerichtheid.


refBtn

Luc Roos

Arbeidsmarktcommunicatie | Employer branding | Proces optimalisatie bij Flexpoint

Ik heb Jean leren kennen in de tijd dat ik zelf werkzaam was als Consultant Werving & Selectie bij Flexpoint (2000-2003). Jean had destijds al een groot netwerk en een uitstekende reputatie opgebouwd. Ik heb hem altijd beschouwd als een van de beste en meest betrouwbare consultants in de branche. Sinds een jaar of twee hebben we regelmatig contact vanuit Jean"s rol als personal coach. Ik heb groot respect voor zijn manier van werken. Jean wekt vertrouwen, heeft een groot inlevingsvermogen en voelt verhoudingen uitstekend aan. Jean houdt je als geen ander een spiegel voor door steeds de juiste vragen te stellen. Bovendien is Jean naast professional een buitengewoon sympathiek persoon.


refBtn

Noud Beckers

Directeur Beuken‘Essers

Jean, is een gedreven persoon die met hart en ook ziel zich inzet om een goed resultaat te realiseren. De aanpak is misschien door de jaren heen gewijzigd maar het goede resultaat mag er zijn.


refBtn

Jeroen Bollen

Eigenaar bij MERCATOR projectmanagement

Ik heb Jean (toen hij nog bij TMP was) leren kennen als een betrokken, integere en professionele recruiter voor zowel de vraag als de aanbod zijde. Hoewel ik Jean daarna jarenlang niet meer gezien heb zijn bovenstaande eigenschappen persoons eigenschappen en zullen deze niet veranderen en alleen maar sterker en evenwichtiger worden. Als iemand mij vroeg om een coach zou ik Jean zeker aanbevelen.


refBtn

Daisy Deutschmann

Coördinator KCC gemeente Meerssen

Het team KCC is de uitdaging aangegaan om de samenwerking en communicatie in het team te versterken. Door de enthousiaste en inspirerende manier van coaching en training, hebben teamleden een unieke positieve ervaring gehad die altijd zal bijblijven. 
"Ik denk met tevredenheid terug op die vijf dagen, want ze waren leerzaam, inspirerend en ook nog eens aangenaam. Ik sta wat bewuster in het leven."
"Het is heel belangrijk als je iets negatiefs toch kunt omzetten in positief denken. Positief denken is positief voelen en handelen. Door creatief te denken, kom je sneller tot een oplossing."
"Ik heb geleerd om naar mezelf te kijken, zelfverzekerder te kunnen worden en vooral voelen. Mezelf regelmatig een spiegel voor te houden en dingen los te laten. Dat laatste is voor mij ontzettend moeilijk, maar ik merk dat het goed doet! Nu volhouden!!"
"Ik heb heel veel geleerd zoals bijv. collega's positieve feedback te geven."
"Ik vond het een hele positieve en leerzame training, toe te passen op het werk maar ook privé. Elkaar aanspreken op gelijk niveau is een leerzaam issue, maar na deze training gaat dat meer en meer beter lukken"
"Het was emotioneel, soms confronterend maar wel verhelderend. Ik heb nu "handvaten" gekregen om zelf aan de slag te gaan, mijn grenzen aan te geven en positief in het leven te staan! Met name het "zegeltjes plakken" blijft me voor altijd bij!"
"Emotioneel, maar met een veilig gevoel. Nieuwe inzichten om het mezelf makkelijker te maken en te kunnen loslaten."
"Met scepsis begonnen maar op het einde met een goed gevoel geëindigd. Zeer leerzame dagen, maar je zult het zelf moeten en blijven bijhouden met de handvaten die je hebt gekregen."