PetersJeurissen

Coaching en consuItancy volgens dé PetersJeurissen methode? Dat zijn bewezen coaching technieken in combinatie met onconventionele werkwijzen, zoals bijvoorbeeld energetische, systemische en zelfs spirituele technieken. Zonder fratsen. Net even anders.
Focus op ontwikkeling categoriseren we in: persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling. Het begint allemaal bij jou. Er is aandacht voor je innerlijke drive, energie én systeem. Praten over gedrag en vaardigheden komt later. Juist de diepere laag is interessant om zakelijk, privé, individueel of in groepsverband meters te maken. Je hebt potentie en bezit eigenschappen die je misschien nog niet voldoende kent. Het is heel simpel. Wanneer jij je op alle vlakken top fit voelt, komt de beste versie van jou naar boven. Investeer in jezelf. Wij gunnen iedereen het ‘nu kan en snap ik het eindelijk gevoel’ waar je op de lange termijn echt iets aan hebt. We zijn een krachtig coaching duo, een mix van de zakelijke en intuïtieve kant. Dat is onze fingerprint.

 

Onze diepere laag

Wij vragen naar jouw diepere laag, dan mag je best onze diepere laag weten. Als coaches zijn wij een true match. Privé ook. In 2014 sloeg de vonk over tijdens een coaching opleiding. De puzzelstukjes vielen toen letterlijk in elkaar. Twee tegenpolen versterken elkaar. Op zakelijk gebied maken we hier zeker optimaal gebruik van.

 

Karina over Jean

Jean had een bewogen jeugd. Maar dat heeft hem gevormd in de positieve zin. Hij is extravert. Wat hem bijzonder maakt? Dat hij altijd naar de potentie en ontwikkelingsmogelijkheden in iemand kijkt. Mensen begeleiden én vooral verder ontwikkelen. Hij krijgt veel energie van het coachen van teams. Dat maakt hem gelukkig. Zijn lijfspreuk is: “Het is wat ’t is. Maar niets is wat het lijkt”.

 

Jean over Karina

Karina was in het verleden ietwat bescheiden. Maar zij weet vandaag héél goed hoe zij zichzelf kan laten zien op haar manier. Wat haar bijzonder maakt? Dat ze als geen ander weet hoe je van je denken naar je gevoel kunt gaan. De zogenaamde hoofd-hart-buik-verbinding oftewel denken-voelen-handelen. Dat is ook de basis van onze energetische aanpak. Zij krijgt veel energie van het coachen van aanstormend management talent.
Haar lijfspreuk is: “Waar een eigen wil is, is een eigen weg. Ook al is deze vaak anders dan bedacht”.