Workshop PetersJeurissen

Werkwijze; maatwerk!

Centraal in onze werkwijze staat – hoe kan het ook anders – de mens. De mens in heel zijn wezen: rationeel, fysiek, maar ook psychisch-emotioneel, spiritueel en relationeel. Zowel indivudueel alsook in teamverband.
In onze specifieke wijze van coaching werken wij met bekende en reguliere methoden en technieken als ook met spiritualiteit, bezinning, innerlijke kracht, passie, energie en systemisch werk. Iedereen en elke vraag is anders: maatwerk!

Zweverig? Nee, hoogstens onconventioneel, maar minstens zo (en misschien zelfs meer) effectief! Je wordt je ervan bewust dat er een grotere context is waarin je dingen doet.

Ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen

Ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen staan centraal bij onze wijze van coachen. Bij de eerste ontmoeting is het van wezenlijk belang dat we een klik ervaren. De klik én de wil om te ont-wikkelen zijn de twee belangrijkste onderdelen die de basis vormen. De basis voor onze verdere ontdekkingstocht, waarbij je tot inzichten, leermomenten en ontwikkeling komt en de puzzelstukjes op hun plek vallen.

En dan? Dan is er ruimte voor daadwerkelijke, duurzame groei en transformatie!


Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je andere vragen, kijk dan ook bij reacties klanten, bel of maak een afspraak!

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Smedenstraat 8a
NL-6461 GA Kerkrade
info@petersjeurissen.com
+31 (0)45 5454525

 

Aanmelden Nieuwsbrief