Aanbod PetersJeurissen

Reacties van klanten

Gerlach Hollanders
Site-Manager bij Van Geloven/MORA
Jean Peters is in samenwerking met Karina Jeurissen gestart met de coaching van ons Management Team over een periode van 3 jaar. Door de bijzondere aanpak van PetersJeurissen Coaching & Consultancy hebben zij ons allen weten te inspireren. Dit mede dankzij hun bijzondere aanpak: geen standaard leiderschapsstijlen of diepgaande theorieën, maar een training-/coachingstraject met behulp van onder andere het Enneagram. Als resultaat heeft dit een ieder van ons verder helpen ontwikkelen, andere persoonlijke inzichten gegeven en ons team verder geholpen, zowel op zakelijk- als op privévlak. De trainingen werden op een dusdanige inspirerende, boeiende en enthousiaste wijze gegeven, dat wij allen steeds weer uitkeken naar de volgende sessie. Deze manier van begeleiden heeft mij op diverse vlakken door een andere bril leren kijken, welke ik nog niet eerder in mijn carrière heb ondervonden. Als u op zoek bent naar een gedegen, integere en inspirerende training, kan ik u verzekeren dat u aan het juiste adres bent bij PetersJeurissen Coaching & Consultancy.

Petra Vonken
Planner bij Op De Bies

Jean Peters en Karina Peters-Jeurissen, heel hartelijk bedank voor jullie begeleiding/coaching. Bij jullie heb ik zoveel over mijzelf ontdekt wat ik niet voor mogelijk heb gehouden. Er hebben tranen gevloeid van verdriet maar ook net zoveel van vreugde en blijdschap. Met humor, duidelijkheid en oprechtheid hebben jullie mij dingen geleerd over mijzelf en over mijn omgeving. Ik sta zoveel steviger in mijn schoenen. De toekomst zie ik met vreugde tegemoet. De veranderingen rijgen zich aan elkaar. De handvaten die jullie mij hebben gegeven gebruik ik iedere dag weer. 
Dank je wel.

Harm Jacobs
QA-SHE Manager bij Van Geloven BV / Mora
Als onderdeel van mijn wervingstraject bij Van Geloven / Mora in contact met Jean en Karina gekomen. Onder het motto 'daar hebben we weer zo'n zieleknijper' op een heerlijke zaterdagochtend bij Jean en Karina naar binnen gestapt. Drie intensieve uren later lag ik volledig gefileerd op tafel en heb ik mijn mening over beide drastisch moeten herzien. Ze hadden de persoon in mij nog beter door dan mijzelf en deze spiegel is voor mij zeer waardevol gebleken sinds die tijd. Ik was dan ook verheugd dat ik twee teamdagen met het MT van Mora onder hun leiding heb meegemaakt. Ze hebben de kwaliteit om je veilig en vertrouwd te laten voelen waardoor je jezelf open stelt en ze feedback kunnen geven op de ware ik. Ik hoop in ieder geval nog vaker van hun kwaliteiten gebruik te mogen maken als mens.

Maaike Brems
Medewerkster Communicatie bij gemeente Sittard-Geleen

Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject met Karina en Jean. Het traject heeft me innerlijk verrijkt, me meer zelfvertrouwen gegeven, bijgedragen aan rouwverwerking en ervoor gezorgd dat ik nu steviger in mijn schoenen sta. Ik sta nu meer stil bij zaken die ik doe, zowel professioneel als privé, en heb ook handvatten voor de toekomst meegekregen. Een aanrader!

Samira Bekraoui
Financieel Adviseur bij Rabobank Parkstad Limburg
Karina is een tijdlang mijn coach geweest en ik heb haar leren kennen als een oprecht betrokken coach, die altijd bereid is om ongevraagd een stap extra te zetten als ze je daarmee verder kan helpen. Haar openheid en eerlijkheid zorgen ervoor dat je jezelf als haar gesprekspartner ook direct kwetsbaar durft op te stellen. Vanuit die verbinding voelt ze je goed aan, luistert ze (ook naar wat er niet gezegd wordt) en stelt ze kritische vragen, om je vervolgens vanuit haar deskundigheid en ervaring nieuwe inzichten te geven.
Ontzettend fijn dat Karina je niet alleen aan de hand van vragenlijsten en theoretische modellen ‘in een hokje plaatst’, maar een laag dieper gaat en je op die manier écht inzicht geeft in wat jouw drijfveren in het leven zijn. Ik heb de persoonlijke gesprekken met Karina daardoor als zeer waardevol ervaren! 

Richard Schoffeleers
Beleidsmedewerker/jurist bij team Vergunningen gemeente Sittard-Geleen
Fractievoorzitter D66 Maastricht
Een coaching door Jean en Karina kan ik van harte aanbevelen. Toen ik aan deze coaching (augustus 2016) begon, was ik zowel zakelijk als persoonlijk op punten vastgelopen. De coaching heeft mij goed geholpen om inzicht te krijgen in wat mijn drijfveren en motieven zijn en om scherp te krijgen wat mijn ambities zijn. Dat heeft mij geholpen zaken vlot te trekken, op te lossen en af te sluiten.
Dit alles op een wijze waar die mij zeer aanspreekt. Jean en Karina zetten je –om het populair te zeggen- in je eigen kracht. Jean en Karina doen dit alles met gevoel voor humor. Zonder confronterend te zijn, wisten zij mij een spiegel voor te houden. Zodat hetgeen al onbewust bij mij aanwezig was, voor mij bewust en inzichtelijk werd.

Bert Nix 
Director Finance and HR at Braden Europe BV
Jean is een eerlijke, handige maar ook ” een recht door zee” sparringpartner/ coach voor mij met een analytisch oog voor details. Hij bracht de beoogde resultaten en gaf me nieuwe inzichten.
A true professional maar dit alles op een ontspannen manier!

Danny Hendrix
Wijkmanager Oost at Gemeente Kerkrade
Professioneel, vertrouwd, puur en integer maatwerk, waarbij het vanaf het eerste moment goed voelde.
Op een persoonlijke, open, confronterende en soms spirituele wijze hebben Jean & Karina mij nieuwe inzichten, eigenwaarde en vertrouwen gegeven. Dankbaar voor de persoonlijke groei en het herkennen van mijn eigen handelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak kijk ik terug op een heel bijzonder coaching traject.
Een meer dan waardevolle ervaring die je eenieder gunt!

Esther van den Hove
Facility manager en directiesecretaresse at Mora Maastricht
Mijn vraag waarmee ik begon was: ‘waarom kan ik geen ‘nee’ zeggen’. Ik dacht dat Karina me zou leren hoe ik dat moest doen, maar in het traject gingen we veel dieper. ‘Nee’ zeggen is op zich niet zo moeilijk, het vervelende gevoel erbij wel. Mijn probleem werd door Karina anders belicht. Op diverse verschillende manieren/methodes die voor mij onbekend en nieuw waren. En bij elke sessie, elke methode kwam een puzzelstukje erbij. Het was niet specifiek één ding, het waren allemaal kleine stukjes die bij elkaar hoorden maar waar ik het verband niet van zag of waarvan ik me niet echt bewust was dat ze er waren.
Ook waren er stukjes die ik eigenlijk niet wilde zien. Elke sessie was weer anders en ik werd met mijn neus op mijn eigen feiten gedrukt. En nu, na alle sessies, heb ik het gevoel dat ik mezelf beter ken dan ooit. En ik zeg ‘nee’. Ik geef mijn mening, zonder me rot te voelen. En dat is zo bevrijdend. Ik voel zelfverzekerder.
Karina was steeds goed voorbereid. Ze wist wat ze deed, nam de tijd en ze gaf vertrouwen. Dankzij haar voelt ‘nee zeggen’ als een overwinning in plaats van een schuldbekentenis.

Els Wolfs
Teamcoördinator facilitaire dienstverlening, Servicepunt Roerdalen
In 2014 en 2015 heb ik een coachtingstraject gevolgd bij Jean Peters.
Dit traject was in het begin erg heftig omdat ik mezelf vaak ben tegengekomen. Ook kwamen er allerlei emoties naar boven die ik niet had verwacht.
Het positieve wat ik in dit hele traject heb ervaren is dat ik enkele valkuilen van mezelf heb ontdekt. Jean heeft mij een aantal malen een spiegel voorgehouden.
Uiteindelijk ben ik veel sterker uit dit traject gekomen, durf NEE te verkopen en neem geen aapjes van anderen meer op mijn schouder. Ook laat ik me veel minder meesleuren in emoties van anderen om een bepaald standpunt te kunnen innemen. Al met al kan ik zeggen dat ik een heftig maar heel leerzaam traject gehad wat me heel erg goed heeft geholpen.
Jean, nogmaals heel erg bedankt hiervoor.

Ed Smeets
Interim Manager: CFO, general manager, consultant
Ik ken Jean al heel lang en heb vele malen contact gehad over 'van alles en nog wat', zakelijk, semi-zakelijk, niet-zakelijk, in formele, afgesproken rollen en trajecten, maar ook 'zo maar' of 'even bijpraten'. Meerwaarde voor mij is altijd weer dat ik er iedere keer weer iets aan heb en er 'beter uitkom dan ik er in ga'. Dat wordt veroorzaakt door Jeans ervaring en kennis van zaken, door zijn eerlijkheid en transparantie en zijn oprechte belangstelling.

Joost Hack
Director HR at DocMorris
In the years I´ve known Jean, I learned to highly appreciate his integrity and interpersonal skills. His, sometimes unorthodox but always professional perspectives and ideas will help you understand your own situation and clear your way to improvement. His interventions will give you an experience and an insight that will remain the rest of your life.

Luc Roos
Marketing & Communicatie | Arbeidsmarktcommunicatie | Employer branding | Product ontwikkeling | Proces optimalisatie
Ik heb afgelopen jaar een aantal mooie gesprekken met Jean mogen voeren. Ik benadruk hierbij "mogen", want ik beschouw het nog steeds als een "geschenk" dat Jean mij gecoacht heeft. Jean is er in geslaagd op een zeer gedreven, inspirerende maar soms ook confronterende wijze een spiegel voor te houden. De ene keer door het voeren van een gesprek, de andere keer door het doen van een oefening of het spelen van een spel. Het enthousiasme van Jean en de behaalde resultaten als gevolg van zijn coaching, hebben er toe geleid dat ik mij ook persoonlijk meer ben gaan verdiepen in de door hem toegepaste coaching "technieken". Ik kan Jean dan ook van harte aanbevelen en hoop dat meer mensen zichzelf dit "geschenk" kado doen.

Brenda Crombach
Algemeen directeur van Formula Installatie Services B.V.
Respectvol, eerlijk, puur, intens doeltreffend maar vooral vol overgave. Dat zijn een paar kernwoorden om Jean en zijn werkwijze te omschrijven. Iemand waarbij ik me vanaf dag 1 volstrekt veilig heb gevoeld. Leren communiceren met de juiste woorden, met de juiste intentie en vanuit mijn hart/buik. Jean, dank je wel.
Mensen die aan mij vragen voor waar ze terecht kunnen voor hulp bij coaching, zelfreflectie, communicatie, luisterend oor en een eerlijk klankbord, ik zal ze allemaal naar Jean Peters doorverwijzen.
Ik heb een zeer fijne ervaring gehad met de coaching van Jean op professioneel en persoonlijk vlak. Op een eerlijke en recht door zee wijze heeft Jean de spiegel van zelfreflectie voor me gehouden. Alle emoties ervaren, maar altijd met ondersteuning van Jean. Nadat ik zelf een heel eind verder ontwikkeld was, kon ik me richten op de wereld om mij heen. De uitdagingen die daar in lagen zijn we ook samen aangegaan. Een luisterend oor en daar waar nodig advies mogen ontvangen. En bovenal legt Jean de boventoon op het feit wat je er zelf van vind en voelt. Alleen zo kun je verder ontwikkelen, dat was de duidelijke en heldere boodschap waar ik tot nu prima op vaar. En uit ervaring kort om mij heen kan ik zelfs nog aangeven dat indien uw kind last heeft van faalangst of anderszins niet goed in zijn vel zit, uw kind op een zeer respectvolle manier zelf aan de slag kan samen met Jean en Karina.
Dus als je jezelf een boost wilt geven in de persoonlijke ontwikkeling, dan is een afspraak bij PetersJeurissen Coaching en Consultancy de 1e stap om te zetten.

Sharon Consten
Joccoach sociaal domein gemeente Sittard-Geleen
Bij Jean en Karina heb ik coaching op een geheel andere wijze mogen ervaren. Een bijzondere begeleiding om weer in mijn kracht te komen. Een geweldige mix van confronteren, uitdagen, het aha moment (en middels praktische tools dit gevoel kunnen blijven ervaren), verhelderend en altijd veilig. Ik groei nog steeds, dankzij dit fantastische duo! Mijn dank is groot.

Bas van den Tillaar
Burgemeester van Vlissingen
In de periode dat Karina directeur, en later algemeen directeur/ gemeentesecretaris van de gemeente Gulpen-Wittem was, hebben wij intensief samengewerkt. Karina heb ik daarbij leren kennen als positief, mensgericht en een fijne coach voor de medewerkers en het team. Karina zet zich met veel energie in om mens en organisatie verder te krijgen. De organisatiedoelstellingen worden bewaakt, maar de mensen blijven centraal. Ze weet haar enthousiasme over te brengen op anderen en geniet oprecht als team en organisatie groeien. Daarbij zoekt zij ook buiten de gebaande paden en is bereid creatieve, nieuwe wegen in te slaan.

Directeur
Gemeente in Noord-Brabant
Wat ik als zeer prettig heb ervaren, is de ruimte die er was, om zowel werkgerelateerd, alsook persoonlijke en privé situaties te bespreken. Er zat een duidelijke opbouw in de gesprekken en er zijn handvatten gegeven waarmee ik praktisch aan de gang kon gaan. Ik heb mezelf beter leren kennen en heb vooral ook geleerd, hoe ik met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling verder kan gaan. Situaties en mezelf beoordelen zal ik op deze manier blijven doen. De mogelijkheid om "alternatieve/spirituele" manieren te gebruiken was prettig. Ook de vrijheid die je hierin kreeg.
Er was steeds de mogelijkheid om contact op te nemen en er werd heel flexibel omgegaan met de tijdsduur van de gesprekken, waarbij vooral gelet werd op de energie die ik had. De tussentijdse evaluatie met werkgever verliep plezierig en er was ook hier sprake van duidelijke communicatie.

Ulrich Mangold
VP and CFO at Robert Bosch Australia
Anfang 2012 habe ich 3 Monate lang im Rahmen eines persönlichen Coachings mit Jean gearbeitet. Jean hat es immer verstanden, optimal auf mich einzugehen, und hat mit seiner positiven Art und guten Vorbereitung einen wesentlichen Beitrag geleistet, mich sowohl privat als auch beruflich auf meinen nächsten Karriereschritt gut vorzubereiten.

Babette Cox-Decker
Spiritueel coach, hypno- en regressietherapeute i.o.
Ik heb Jean mogen ontmoeten op het moment dat ik mij op spiritueel gebied verder wilde ontwikkelen. Ik kan hem niet anders beschrijven dan een man met een passie voor mensen in ontwikkeling. Voor mij betekende dat een goede match vinden tussen hoofd en hart, en met name het durven vertrouwen op mijn gevoel en intuitie. Daarvoor heb ik in heel wat spiegeltjes mogen kijken. En dat voelde bij Jean en Karina heel veilig. Op een liefdevolle manier werd  steeds weer dat deel van mij aangeraakt waar ik nog kon groeien. En altijd op een integere wijze, met compassie voor mij als mens in totaliteit. 
Jean en Karina zijn twee mensen die werken vanuit een heel krachtig liefdesveld EN met hart en ziel. Zij wisten mij steeds opnieuw te prikkelen om dieper in mezelf te kijken. Hoe mooi is het om te mogen ervaren dat je stapje voor stapje dichter bij je oorspronkelijkheid komt? Hoe mooi is het om te mogen ervaren hoe dankbaar die zoektocht is? Hoe mooi is het om vanuit je kern te mogen voelen dat je niet bang hoeft te zijn?
Ik beschouw het als een voorrecht dat deze mooie mensen op mijn pad zijn gekomen en hun warmte, integriteit en liefde met mij wilden delen.

Ingrid Severens
Opbouwwerker at Gemeente Kerkrade
Jean heeft vanuit oprechte betrokkenheid, rust en betrouwbaarheid maatwerk geleverd. Door samen mijn werkelijkheid te onderzoeken heb ik geleerd om deze vanuit verschillende invalshoeken te kunnen bekijken en te komen tot een blijvende ontwikkeling!

Marcel Verhoeven
Verkoper Bestelwagens at Smeets-Autogroep Mercedes-Benz
Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor mijn loopbaanbegeleiding bij Jean!
Jean is zeer betrokken en deskundig in zijn coaching. Hij gaat zeer enthousiast te werk en weet je daarmee inspireren. Hij heeft altijd een oog voor detail en straalt niet alleen veel vertrouwen uit maar geeft je dat ook volledig. Jean straalt altijd enorm veel "warmte" uit en dat gevoel geeft je goede energie.
Dankzij Jean kan ik gelukkig weer snel aan een nieuwe "uitdaging" beginnen en indien nodig zal ik hem ten allen tijde vragen me te begeleiden indien nodig, dan weet ik namelijk dat het goed komt!! bedankt Jean. Groet Marcel

Femke Omvlee
Directeur at MVOvoorU
Mijn leven was een snelweg, volle gas en niet de mogelijkheid nemen om ook even een route binnendoor te pakken en te genieten van mijn omgeving om me heen! Thankx Jean die binnenwegen zijn soms eens hele uitkomst!

Frank Verschuren
Engineering Director at Bosch Transmission Technology
Ik kijk met plezier terug naar het onvoorstelbare traject waar Jean mij in heeft begeleid. In een woord ongelooflijk mooi. Ik had dan ook van te voren nooit gedacht dat het zo uit zou pakken, echter vanaf het eerste contact had ik het gevoel dat ik bij Jean op de juiste plek was. Met volle teugen heb ik genoten van de contact momenten en elke keer er weer naar uit gekeken.
Zijn coaching was goed toegespitst op mijn persoon, waarbij Jean perfect aanvoelde wat ik nodig had op elk moment. Jean heeft een breed scala aan methodieken en ervaring waar hij uit kan putten, en volgt daarbij zeker geen standaard draaiboek. Ik kan Jean zowel zakelijk als privé warm aanbevelen. Ik voel me in ieder geval als herboren.

Jos Belt
Teammanager HRM at Gemeente Sittard-Geleen
Jean is een oprechte, betrouwbare en deskundige (loopbaan)coach. Ik heb Jean ingehuurd voor de loopbaancoaching van enkele boventallige medewerkers. De coaching van Jean gaat veel verder dan jobhunting en een sterkte/zwakte analyse. Jean houdt mensen echt een oprechte en op de persoon betrokken spiegel voor. Dit alles op een persoonlijke en veilige manier, tegen een meer dan faire prijs.

Bas Tissen
Executive Search | Werving & Selectie | Interim Management | Consulting | Directeur Owner
De voorbije jaren heb ik naar volle tevredenheid met Jean samengewerkt. Zowel op het vlak van Recruitement als op het vlak van Personal Coaching is Jean een vakman die zijn vak tot in perfectie beheerst. Jean is als recruiter zeer goed in staat de vertaalslag te maken van de vacature naar de kandidaat waarbij hij ook de softe aspecten als cultuur zeer goed aanvoelt. Als coach heb ik een aantal malen zelf met hem mogen sparren waarbij hij verrassend snel de vinger de op juiste plek weet te leggen.

Guido Bessems‬‬‬‬‬‬‬‬
Directeur Interne Dienstverlening at gemeente Gulpen-Wittem‬‬‬‬‬‬‬‬‬
Karina is de leidinggevende, die de mens centraal stelt. Zij slaagt er voortdurend in collega's te motiveren en de arbeidssatisfactie te vergroten door haar uitzonderlijk empatisch vermogen, een grote betrokkenheid bij de medewerker en de gave om zich gewenst gedrag en houding eigen te maken en dat op een voor haar eigen manier over te dragen. Werken vanuit een visie, daaruit afgeleide doelstellingen en een passende strategie is haar aanpak om de organisatie te begeleiden om de gevraagde resultaten te behalen.‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Rozemarie Heggen
Energetisch therapeut, multidimensionaal healer, sound healer, musicus bij Pink Dragon
Ik heb Jean Peters ervaren als een integer, enthousiast, vakkundig, warm en betrokken mens. D.m.v. één gesprek is er al zoveel helder geworden in de manier waarop ik naar zaken kijk dat ik zelf de nodige stappen kan zetten om mijn wensen te realiseren. Bovendien vind ik Jean iemand die precies datgene in huis heeft wat nodig is in deze tijd; gedegen zakelijk inzicht gecombineerd met oog voor de uniekheid van ieder mens.
Ik kan Jean van harte aanbevelen aan eenieder die bereid is met een open mind en hart naar zichzelf te kijken. Dank je Jean!

Dunja Rost
Tandarts / Eigenaar van tandartspraktijk d.rost
PetersJeurissen Coaching&Consultancy: Bij Karina en Jean heb ik coaching op een dieper niveau mogen ervaren. Een bijzondere begeleiding op mijn eigen zoektocht: confronterend, uitdagend, verhelderend, altijd veilig, spiritueel. Een voor mij magische mix!

Jeroen Sijstermans
Coordinator Contract and Budget Management Unit at Clinical Trial Center Maastricht (CTCM)
Jean is voor mij een inspirator en een vertrouwenspersoon die mij op een open en eerlijke manier, face 2 face een andere visie op het leven heeft laten zien. Jean heeft mij laten inzien dat er verbanden zijn tussen emoties, relaties en het cognitieve denken, waarbij de eerste 2 belangrijker zijn dan gedacht. Jean en ik hebben tijdens onze coaching gesprekken hierover gesproken en Jean heeft mij dit op een respect- en liefdevolle ook laten voelen en ervaren.
Kortom de coaching van Jean is een belevenis die mij goed heeft gedaan. Ik wil heb daarom ook bedanken voor deze unieke ervaring.

Pascal Braam
Business Analyst at APG Asset Management
Jean’s begeleiding is zeer goed afgestemd op de persoon. Door middel van verschillende technieken die hij afstemt op je persoonlijkheid, weet hij snel door te dringen tot de kern. Op deze manier heb ik mijzelf leren ontdekken en heb ik gebeurtenissen uit het verleden achter me kunnen laten. Hierdoor ben in staat mijzelf verder te ontwikkelen, zowel als profesional als privé. Daar waar standaard trainingen en cursussen stoppen gaat Jean door. Door zijn open en eerlijke houding en als liefdevol persoon, weet hij je te stimuleren en te motiveren.

Ilke van den Bos - Lenoire
Clinical Study Assistant at Medtronic Bakken Research
Ik heb Jean leren kennen tijdens een workshop op mijn werk. Deze workshop deed mij zo versteld staan dat ik Jean heb gecontacteerd voor een intake-gesprek. Ik voelde me meteen al erg op mijn gemak bij Jean en merkte dat Jean voor mij de juiste persoon was die mij kon helpen bij mijn persoonlijke coaching.
Ik heb de personal coaching als zeer prettig ervaren; Jean heeft me de juiste handvaten weten te geven om mee verder te gaan. Ik heb veel geleerd bij Jean over mezelf, mede door zijn professionaliteit en expertise. Ook zijn persoonlijke houding heb ik als prettig ervaren, hij stelt je op je gemak waardoor je je thuis voelt. Ik zal zeker weer naar Jean gaan mocht ik zijn hulp nodig hebben.
‬‬‬‬
Ta'Sangka Jurgens-Rothheudt‬‬‬‬
Coach en trainer at Ta’Sangka Jurgens Coaching / ‬‬‬‬‬‬‬‬Personeelsconsulent at Gemeente Gulpen-Wittem
Karina ken ik als een vrouw met een positieve instelling en uitstraling, altijd in voor vernieuwing. Talenten en kwaliteiten die haar tegelijkertijd en in goede balans kenmerken zijn: empathie én realiteitszin, rust én dynamiek, tact én eerlijkheid. Kenmerkend voor Karina is haar durf en haar drive om binnen de kaders en ratio, ruimte te geven aan menselijkheid. Die menselijkheid toont zij door vertrouwen te geven, ruimte te bieden voor een eigen visie, door haar positieve levensinsteek (het glas is immers halfvol) maar ook door verantwoordelijkheid te geven. Door mensen hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen, zet zij mensen aan om zelf de regie te nemen, ook ten aanzien van hun eigen (arbeid)geluk, vitaliteit en wisselwerking met anderen.
Zij faciliteert hierin door oog te hebben voor de mens zelf achter de functionaris, door in gesprek te gaan en de juiste vragen te stellen en door mensen hun mogelijkheden te laten benutten. Zij gaat uit van vertrouwen en treedt vanuit die basis mensen tegemoet. Deze coachende stijl kenmerkt ook haar wijze van leidinggeven. Karina is bovendien een leuk mens met een aanstekelijke en uitnodigende energie. Gecombineerd met haar werk- en leiderschapservaring en haar levenservaring heeft ze daarmee veel in huis om met toewijding mensen en teams / organisaties te begeleiden in hun werk en leven. Zij is enthousiast en gedreven, en dat maakt de samenwerking met Karina heel prettig.‬

Gwenny Scaf
Advocaat at RRA Advocaten N.V.
Terugdenkend aan de trainingen die ik bij Jean Peters heb gevolgd, herinner ik me een hartelijke en vriendelijke man die op professionele wijze het beste in mij naar boven heeft gehaald. Zelf heb ik het als prettig en aangenaam ervaren dat Jean de tijd voor me nam, mij zijn oprechte aandacht gaf en voldoende ruimte bood voor mijn inspraak in de wijze van aanpak van de trainingen. Bijzonder vond ik de manier waarop Jean de regelmatig confronterende praktijkoefeningen wist om te zetten in situaties waarin ik me desondanks op mijn gemak voelde en ik bovendien volledig in mijn waarde werd gelaten. De persoonlijke aanpak, de overgebrachte vaardigheden en zijn aanstekelijke positieve denkwijze hebben ervoor gezorgd dat ik de trainingen van Jean zowel zakelijk als privé als zeer positief heb ervaren.

Ilona Jetten
Wat ben ik blij dat ik bij Jean Peters terecht ben gekomen. Voordat ik eraan begon had ik er een heel ander beeld bij, ik was op zoek naar loopbaanbegeleiding. Ik heb een aantal persoonlijke sessies bij hem gevolgd, toen bleek al snel dat ik op zoek was naar mezelf! En daar heeft hij me heel goed mee geholpen. Ik heb ontzettend veel van hem geleerd en sta nu sterker in mijn schoenen. De rest moet ik zelf doen, maar dat gaat me zeker lukken. Dit is wat ik nodig had, ik heb er nog elke dag plezier van. Het was een kado voor mezelf! Bedankt Jean!
Willem Geurtzen

R&D Manager at Bosch Security Systems


Wat een mooie ervaringen...
Wat een mooie gesprekken...
Wat een diepgang....
Wat een mooie lessen en ontmoetingen...
Wat een vertrouwen....
Wat een mooie mensen
Wat een liefde stralen die twee uit :-)
Bij de eerste ontmoeting kreeg ik al meteen een erg prettig en veilig gevoel bij Jean. De sfeer, rust, vertrouwen, liefde en eerlijkheid gaven me een superfijn gevoel.
Jean is erg flexibel in het aanpassen van zijn plan voor de sessie. Ondanks dat er een plan ligt met de zaken die we willen bespreken en aanpakken speelt Jean erg goed in op de noodzaak van het moment. Dit heb ik als erg prettig ervaren hierdoor wordt de spreekwoordelijke koe bij de horens genomen maar wel op een moment en tijdstip dat je er klaar voor bent. De methodieken die Jean gebruikt tijdens de verschillende sessies zijn erg zinvol en ondersteunend aan hetgeen wat ik aan het onderzoeken was en ben :-)
De openheid van Jean werkt inspirerend en motiverend, het geeft mij ook het gevoel van betrokkenheid. Als mensen aan me vragen waar ze terecht kunnen voor een goede coach dan is mijn antwoord erg kort: “Jean”.
Jean je hebt me geholpen om mijn leven nog mooier te maken, nogmaals bedankt hiervoor.
Bert Heinen

Adviseur Informatievoorziening at Gemeente Echt-Susteren


Jean Peters is een bijzonder effectieve coach door zijn persoonlijke aanpak, waarbij hij de juiste diepgang weet te bereiken om een blijvende verbinding te leggen tussen ratio en gevoel. Jean geeft heldere feedback, vaak confronterend, maar altijd zonder waarde-oordeel. De coaching door Jean heeft mij een completer mens gemaakt in zowel mijn privé- als in mijn zakelijke omgeving.
Noëlle Laudy

Executive Assistant


Mijn coachingstraject bij Jean Peters in 2011 is een levensveranderende, mooie, verrijkende ervaring geweest.. Zijn managementcoaching richting persoonlijke en professionele ontwikkeling heeft mij voor de rest van mijn leven waardevolle inzichten gegeven in wie ik ben als mens en als professional. Mijn potentieel in mijn puurste 'Zijn' heeft hij naar boven weten te halen door zijn rijke werkervaring, mensenkennis, integriteit en intuïtie.
Zowel individueel als samen zijn deze twee warme, integere mensen bronnen van inspiratie voor mij geweest en zullen dat altijd blijven. Ik gun iedereen zo'n verrijkende en verfrissende ervaring. Dank jullie wel!

Nicole Nolde

Experienced secretary and Glass artist


Vandaag heb ik een persoonlijk coachingstratraject afgesloten, waarvan ik de "geplukte vruchten" voor de rest van mijn leven bij mij zal dragen. De inzichten die mij zijn verstrekt zijn op een warme, inlevende, creatieve, directe manier gegeven en altijd met respect voor mijn persoon. Ik hoop dat jullie nog veel mensen op deze manier mogen begeleiden en in jullie gezellige ruimtes mogen ontvangen.

Remco Erens

Asset Servicing Analyst/Supervisor | @ APG Asset Management | Asset Services | Corporate Actions | Change Management


Ik heb het genoegen gehad om kennis te mogen maken met twee hartelijke, warme, creatieve en bovenal inspirerende mensen. Jean heeft mij vanuit het coachingstraject begeleid op het professionele (leiderschap) vlak alsook geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Beide aspecten zijn uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Voor zowel mijn omgeving alsook mijzelf is merkbaar dat deze ervaring mij in mijn ontwikkeling aanzienlijk heeft verder geholpen. Jean weet op de juiste momenten de juiste onderwerpen te behandelen. Hij kan daarnaast goed luisteren (en doorvragen tot de kern) en is zeer integer en betrouwbaar.
Als ik de kans zou krijgen om nogmaals te mogen samenwerken, dan zou ik deze kans met beide handen aangrijpen.
Joyce Spijker

Schrijver, blogger en schrijfcoach


Dankzij het coachingstraject bij Jean is er een wereld voor me opengegaan waarvan ik het bestaan niet wist. Dankzij confronterende gesprekken, inzichtlessen, levensspellen en praktische tips en trucs is mijn wereld 180 graden in relatief korte tijd gedraaid. Onzekerheid werd zelfvertrouwen, een aanval werd een helpende hand. Door te praten en te doen weet ik nu wat ik kan, wat ik wil en dat ik dat kan bereiken. De warme, vriendelijke en kundige benadering van coaching heeft niet alleen gebracht dat ik mezelf veel beter heb leren kennen en waarderen, maar ook dat ik twee ontzettend bijzondere, open mensen heb ontmoet!

Björn Custers

Service Manager at Experis Ciber - Managed Services


Jean is oprecht, betrouwbaar en vooral erg prettig om mee te werken, soms kunnen ingewikkelde zaken met de juiste aanpak heel eenvoudig uitgewerkt worden!

Roger Bastiaens

Manager Proposals Zuidoost bij Stork Technical Services


Jean heeft mij in 2007, na een selectieproces, begeleid bij mijn transitie naar mijn huidige functie bij Stork Technical Services. Ik heb Jean daarbij leren kennen als een integere persoonlijkheid waarmee ik in korte tijd een vertrouwelijke relatie heb opgebouwd. Hij heeft gedurende de tijd dat hij mijn transitie begeleidde, steeds de belangen van beide partijen behartigd. Ik ben nog steeds met veel plezier werkzaam bij Stork en ben Jean nog steeds erkentelijk voor zijn diensten.

Marcel Haemers

Vastgoedadviseur bij Ruijters Woningmakelaardij


Jean is a professional personal coach and I had the privilege to be an intern ad TMP Worldwide in Maastricht under his supervision. I have learned to know Jean as a very dedicated people manager. He is able to advise you in your personal or professional situations. He is reliable and very dedicated to his work and he has a great personality.

Dennis de Leau

Fiscaal en bedrijvenadviseur bij De Leau Adviseurs


Jean is a very good professional personal coach and recruiter of mostly executive staff. He has very promising methods in case you want to make changes as a person, your working situation and your private life experiences.
He is reliable and very dedicated to his work and wants to transform his inspriration and own personal experiences to other people and clients.

Geert Linders

Manager Human Capital at Ranpak BV


Wij kennen Jean al jaren als een integere professional met een sterke focus op organisatie en de mens in de organisatie. Hij weet als geen ander de kern te raken en durft dat ook te benoemen. Op die manier zorgt hij voor de juiste match tussen kandidaat en organisatie en dat zorgt voor langdurende succesvolle verbintenissen.

Erwin Heesemans

Quality Manager at Ranpak BV


Jean recruited me for a job at management level. Jean has a natural gift of analysing people and their competences. Also he can support a person to grow stronger and increase a persons confidence. Next to that he knows how people feel in certain situations and acts like it. By (after)coaching Jean supports me to make integration at my new employer easier and more smoothly.
I am very glad that Jean lives by the same rule which I find very important: "Say what you do, and do what you say"!

Bart Theunissen

Maintenance and Service specialist


In all cases, related to assessment and coaching of people, I experienced Jean as a true professional, constantly performing at a high level.

Charlotte Cortooms

Shiatsu therapeut, Zhineng Qigong lerares en vitaliteitscoach


Jean heeft mij geholpen in een periode waarin ik vast zat in mijn werk. Zijn manier van werken spreekt mij erg aan omdat hij niet alleen kijkt naar de mogelijk volgende baan, hij kijkt naar jou als persoon (wie ben je, wat kan je maar vooral wat is je passie) en zoekt met jou naar een oplossing. Hij adviseert en laat de verantwoordelijkheid daar liggen waar hij hoort nl bij jou! Hij heeft de "vervelende" eigenschap om de vinger op de zere plek te leggen en je nadrukkelijk in je spiegel te laten kijken. Jean is goed in wat hij doet en als je de confrontatie met jezelf aandurft, is Jean de persoon om je daarbij te coachen.

Marco Nettersheim

Peoplemanager met financiële expertise
Jean is a very good coach and manager and looks always for creative solutions to stimulate the other person. The results are splendid. I recommend Jean for any Company who needs a good Coach.


Leon Horbach

Account manager (WSP) Werkgevers Service Punt Parkstad Limburg at Gemeente Kerkrade


As a private person, as a colleague, but mostly as friend, I honoustly can say that Jean is a people person. Always looking for the best ways to help and always interested in the person behind the "case". Highly qualified, trustworthy and looking for improvement continuously.

Bart Storms

Transport Purchaser at SABIC Europe


Jean is a teacher / friend who helps you to indentify and strenghten your personal qualities which helps you in your development to become a better manager / person on both business and personal level. I am very thankfull that I had the chance to work with him!
Johan Coolen

Operationeel Directeur at SPIE Van de Meerakker


Jean is erg betrokken en begaan met de mensen. Vanuit deze passie weet hij op een creatieve, integere en oplossingsgerichte gerichte manier mensen te motiveren en te stimuleren. Met als doel hun talenten verder te ontdekken, erkennen en te ontwikkelen.
Suzanne Lahaye
Algemeen juriste bij Gemeente Echt - Susteren en eigenaresse Uniek kledingadvies
Karina is een geweldige collega en leidinggevende waar je altijd terecht kunt. Kenmerkend is haar positieve instelling. Zij is een energieke en spontane vrouw die iedereen met respect behandeld. Karina staat voor kwaliteit, vernieuwing en haalt het beste uit haar mensen. Zij stimuleert en ondersteunt haar collega’s en geeft vertrouwen.
Binnen de gemeente Gulpen-Wittem is Karina zeer terecht doorgegroeid van directeur Publieksdiensten, directeur Beleid en Projecten naar Algemeen Directeur. Zij vervult die rol met verve waarbij zij open staat voor veranderingen en continue streeft naar verbeteringen. Zij is een uitstekende bemiddelaar die altijd zal streven naar een voor alle betrokkenen bevredigende oplossing.
Zij was een van de gangmakers bij het de verbetering van de schrijfstijl binnen de organisatie, het cultuurveranderingstraject en cursusmiddagen voor het personeel op het gebied van presenteren van jezelf in relatie tot klantgerichtheid.

Luc Roos

Marketing & Communicatie | Business Development | Change Management | Workshops |


Ik heb Jean leren kennen in de tijd dat ik zelf werkzaam was als Consultant Werving & Selectie bij Flexpoint (2000-2003). Jean had destijds al een groot netwerk en een uitstekende reputatie opgebouwd. Ik heb hem altijd beschouwd als een van de beste en meest betrouwbare consultants in de branche. Sinds een jaar of twee hebben we regelmatig contact vanuit Jean's rol als personal coach. Ik heb groot respect voor zijn manier van werken. Jean wekt vertrouwen, heeft een groot inlevingsvermogen en voelt verhoudingen uitstekend aan. Jean houdt je als geen ander een spiegel voor door steeds de juiste vragen te stellen. Bovendien is Jean naast professional een buitengewoon sympathiek persoon.

Noud Beckers

Directeur beuken'essers | pensioen | verzekeringen | gecertificeerd risicomanagement consultant | jurist


Jean, is een gedreven persoon die met hart en ook ziel zich inzet om een goed resultaat te realiseren. De aanpak is misschien door de jaren heen gewijzigd maar het goede resultaat mag er zijn.

Jeroen Bollen

Eigenaar at MERCATOR projectmanagement


Ik heb Jean (toen hij nog bij TMP was) leren kennen als een betrokken, integere en professionele recruiter voor zowel de vraag als de aanbod zijde. Hoewel ik Jean daarna jarenlang niet meer gezien heb zijn bovenstaande eigenschappen persoons eigenschappen en zullen deze niet veranderen en alleen maar sterker en evenwichtiger worden.
Als iemand mij vroeg om een coach zou ik Jean zeker aanbevelen.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief